دانشگاه علوم و تحقیقات تهران/مدیریت بازرگانی/گرایش بین الملل

دانشگاه علوم و تحقیقات تهران/مدیریت بازرگانی/گرایش بین الملل

مدیریت وبلاگ وپشتیبانی:
جواد ملکی

دوستان گرامی :

اینجا محل تبلیغ شماست .محصولات خود را بصورت رایگان تبلیغ کنید.




زیتون و روغن زیتون------ارگانیک و خالص------ملکی

نویسندگان
پیوندها
یا سلام و احترام خدمت دوستان خودم.

لطفا مطالب  مدیریتی و مختلفی که فکر می کنید جالب و تاثیر گذار هستند را برای ما ارسال کنید تا با نام خودتان به نمایش بگذاریم.


با تشکر و سپاس

جواد ملکی

----------------------------------------------------------------------------------------------
                                                                                                                                                                      

۲۰ قانون ساده برای بهتر شدن ارائه شما

پرزنتیشن ها یک فرصت طلایی برای جلب نظر تصمیم گیران در هیات مدیره، روی دستور کار شما هستند.

متأسفانه ارائه پرزنتیشن های کاری، معمولاً خسته‌کننده و یا آزاردهنده هستند. در این مطلب، ۲۰ قانون کوچک و ساده را بیان می‌کنیم که ارائه‌های شما را به‌یادماندنی‌تر و متقاعدکننده‌تر می‌کنند.

قالب‌بندی:

  1. ارائه‌ها را بر اساس شناخت کامل در مورد مخاطبان آماده کنید.
  2. یک بک‌گراند ساده انتخاب کنید.
  3. فونت ساده‌ای انتخاب کنید که به‌راحتی قابل‌خواندن باشد.
  4. اسلاید اولتان را بر اساس مخاطبان و برنامه‌ای که در آن هستید، درست کنید.
  5. از فونت‌های رنگی و درشت، فقط برای متفاوت کردن مطالب مهم استفاده کنید.
  6. از گرافیک ساده‌ای استفاده کنید که موارد مهم را متفاوت کند.
  7. نوشته‌هایتان را در هر اسلاید طوری محدود کنید که در ۳۰ ثانیه یا کمتر بتوان آن‌ها را خواند.
  8. مطمئن شوید که می‌توان از انتهای سالن همه نوشته‌های اسلایدها را خواند.
  9. از حروف کج (ایتالیک) و زیرخط دار استفاده نکنید.

سخنرانی

 

محتوا:

  1. با یک عبارت تصویری آغازین، جلب‌توجه کنید.
  2. به‌جای سخنرانی، از کلمات برای متقاعد کردن مخاطبانتان استفاده کنید.
  3. تمامی اظهاراتتان را با شواهد کاربردی و سخت حمایت و اثبات کنید.
  4. همه اصطلاحات تخصصی و فنی را از اسلایدهایتان حذف کنید.
  5. فقط از داستان‌ها و مثال‌های واقعی و شفاف استفاده کنید.

 

خودتان:

  1. انقدر تمرین کنید که با ارائه دادن حس راحتی داشته باشید.
  2. پیامتان را با شور و اشتیاق ارائه دهید.
  3. اعتمادبه‌نفس داشته باشید و مطمئن باشید که ارائه‌تان موفقیت‌آمیز خواهد بود.
  4. خودتان را برای پاسخ به سؤالات مشابه و قابل پیش‌بینی آماده کنید.
  5. از زمان به‌صورت مؤثر و مناسب استفاده کنید.
  6. همیشه با ترغیب مخاطب به انجام یک کار مشخص، کار را تمام کنید.


..................................................................................................................................................................................

-- 

14 کتابی که خواندن‌شان برای مدیران امروز از نان شب واجب‌تر است

کتاب‌های تاثیرگذار برای مدیران به انتخاب دانشگاه هاروارد

منبع: دو ماهنامه توسعه مهندسی بازار- شماره 28


ادبیات، رمان، داستان، شعر، تاریخ تا چه اندازه در پرورش مدیران و رهبران کسب و کار تاثیر دارد؟ دانشگاه هاروارد از سال‌ها پیش به این پرسش پاسخ داده است و دانشجویان مدیریت و کسب و کار الزاما باید این دروس را بگذرانند.


دلیل، آنچه مدیران می‌توانند در این کتاب‌ها بیاموزند حاصل دانش و تجربیاتی است که به احتمال در کمتر کتاب دانشگاهی و درسی می‌توان آموخت. دانشگاه هاروارد اکنون در اقدامی تازه فهرستی از کتاب‌های فوق‌العاده را تهیه کرده که برای رهبران کسب و کار امروز و آینده مفید است. با تعدادی از این کتاب‌ها در ادامه آشنا می‌شوید و ادامه آنها را می‌توانید در شماره فردا و در همین ستون مطالعه کنید.

رساله امپراتور: مارکس اورلیوس 
(The Emperor`s Handbook)

اورلیوس از سال 161 تا 180 بعد از میلاد مسیح زمامدار روم بود. وی در تاریخ به عنوان یک «پادشاه فیلسوف مسلک» شناخته می‌شود. اندیشه‌های این مرد همچنان نقشه راه رهبران بزرگ است. این امپراتور اندیشمند با آنکه هرگز قصد چاپ دست‌نوشته‌های خود را نداشت، اما درس گفتارهایی جاودانه درخصوص آیین و فلسفه رواقیون و زندگی و رهبری از او به یادگار مانده است. اورلیوس در جایی می‌گوید که «برای داشتن یک زندگی شاد به چیزهای زیادی نیاز نیست؛ همه چیز درون خودتان است.» یا در جایی دیگر با تاکید بر اهمیت تغییر و تحول که امروزه از ملزومات رهبری است بیان می‌دارد که «جهان هستی یعنی تغییر؛ این اندیشه‌های ما است که زندگانی ما را می‌سازد.»

هنر جنگ: سان تزو 
(Art of War)

«هنرجنگ» یکی از قدیمی‌ترین کتاب‌ها در استراتژی نظامی در جهان است. در جنگ، زمانی که قادر به حمله هستیم، باید عکس آن را نشان دهیم. وقتی می‌توانیم از نیروهایمان استفاده کنیم، باید طوری وانمود کنیم که نمی‌توانیم. وقتی که نزدیک دشمن هستیم باید کاری کنیم که دشمن خیال کند دور هستیم. زمانی که دور هستیم باید خود را نزدیک نشان بدهیم. سپس حمله را آغاز کنید و دشمن را شکست بدهید. کسب و کار و تجارت مانند جنگ است. همان طور که در جنگ با دشمن درگیر هستیم، در تجارت هم با رقبا در نبردیم. توانایی تطبیق دشمن جنگی با رقیب تجاری، تصرف زمین‌های همسایه با بازارهای جدید تجاری، روز و شب جنگیدن با زمان ورود کالا به بازار رقابت و...مثال‌هایی از این مقایسه هستند.

انسان در جست‌وجوی معنا: ویکتور فرانکل 
(Man`s Search for Meaning)

ویکتور فرانکل از روانپزشکان مشهور اتریشی و از بازماندگان اردوگاه‌های کار اجباری نازی‌ها است. کتاب ارزشمند و خواندنی «انسان در جست‌و‌جوی معنا» متشکل از دو بخش اصلی است. بخش اول با عنوان «تجاربی از اردوگاه اجباری» شرح حالی از درون اردوگاه‌های کار اجباری است که خود نویسنده آنها را تجربه کرده و دیده است. بخش دوم به معرفی لوگوتراپی (معنادرمانی) می‌پردازد. در این بخش مفاهیمی چون معناجویی، پویایی اندیشه‌ای، خلأ وجودی، جوهر وجود و... مطرح می‌شود.
فرانکل مدت زیادی در اردوگاه کار اجباری اسیر بود و تمام خانواده او به جز خواهرش در این راه قربانی شدند؛ اما چنین فرد باتدبیری چگونه این‌گونه زندگی و محیط سرشار از تنش و آشوبناک را قابل زیستن می‌دانست؟ شاید بهترین جواب را خود او می‌دهد: آنچه انسان‌ها را از پا درمی‌آورد، رنج‌ها و سرنوشت نامطلوب‌شان نیست، بلکه بی‌معنا شدن زندگی است که مصیبت‌بارتر است و معنا تنها در لذت و شادمانی نیست، بلکه در رنج و مرگ هم می‌توان معنایی یافت و در جایی دیگر سخن معروف نیچه یعنی «آنچه را که موجب مرگ من نشود، مرا نیرومندتر می‌کند» نقل قول می‌‌کند.

پوکر دروغگویان: مایکل لوئیس 
(Liar`s Poker)

مایکل لوئیس، نویسنده‌ای کهنه‌کار در وال‌استریت ژورنال است و آثار بسیاری از او در حوزه اقتصاد و کسب‌وکار وجود دارد. شاید بتوان گفت که دستمایه اصلی کتاب‌های او روایت داستان‌گونه از بحران‌های اقتصادی و چالش با آنها است.

از خوب به عالی: جیم کالینز 
(Good to Great)

چرا برخی شرکت‌ها چندین دهه شکوفا باقی می‌مانند؛ اما برخی دیگر از پا می‌افتند و از بین می‌روند؟ این پرسش بنیادین جیم‌کالینز، استاد بزرگ فوت و فن‌های رهبری و مدیریت است. خوب، دشمن عالی است. این مهم‌ترین مفهومی است که نویسنده کتاب سعی دارد تا خواننده را متوجه آن کند. کتاب‌های کالینز حاصل چندین سال کار تحقیقاتی وی هستند و آثار او را خردورزان غربی به مثابه انجیل مدیریت تصور می‌کنند. یکی دیگر از کتاب‌های جیم‌کالنیز «چگونه بزرگ‌ترین‌ها سقوط می‌کنند» بود که در سال 2009 موجب شد که رییس تویوتا صنعت اتومبیل‌سازی را با اظهار نظر خود دچار شوک کند. وی گفته بود که با مطالعه این کتاب به این نتیجه رسیده است که شرکتش در چهارمین مرحله از پنج مرحله زوال معرفی شده در کتاب کالینز قرار دارد.

نفوذ: روانشناسی ترغیب: رابرت سیالدینی
(Influence: The Psychologhy of Persuasion)

اقناع و ترغیب، در قلب کسب‌وکار و رهبری قرار دارد؛ چرا که یک فرد به عنوان رهبر باید توانایی انجام این کار را در مشتری، مراجع، تامین‌کننده و کارکنان خود داشته باشد. سیالدینی به خوبی مفاهیم ژرف روانشناسی را وارد ادبیات تجاری کرده است.

غول‌های اقتصادی: هفت نوآور در عرصه کسب و کار و امپراتوری‌هایی که بنا نهادند: ریچارد تدلو
(Enterprice: Seven Business Innovators and the Empires they Built)

تدلو در این کتاب به وقایع نگاری از رهبران بزرگ می‌پردازد، کسانی که دنیای مدرن امروز، زاییده اندیشه‌های ناب آنها است. به یقین الگوهای معرفی شده در این کتاب، چراغ راه رهبران جوان خواهد بود.


(THE PRINCE)
شهریار، اثری از نیکولو ماکیاولی (1469-1527)، نویسنده و سیاستمدار ایتالیایی که بی‌گمان پرخواننده‌ترین و بحث‌انگیزترین، ستوده‌ترین و بدنام‌ترین اثر در ادبیات سیاسی همه زمان‌ها است.


صعود پول؛ تاریخ مالی جهان: نیال فرگوسن
(The Ascent of Money:A Financial History of the World)

فرگوسن، تاریخ‌نگاری مسلط به مفاهیم بازاری است. بر همه رهبران امروز و آینده واجب است تا از محیط کسب و کار پیرامون خود شناخت کافی داشته باشند. فرگوسن در این کتاب حرف‌های تازه‌ای می‌زند؛ او از تولد ملت جدیدی پس از جنگ سرد سخن می‌گوید. او این ملت را چیمریکا (چین+آمریکا) نامیده و معتقد است این دو کشور بدون هم نمی‌توانند به حیات خود ادامه دهند.

معضل نوآوران؛ وقتی که فناوری نوین موجب شکست شرکت‌های بزرگ می‌شود: 
کلایتون ام.کریستنسن
(The innovator`s dilemma: when new twchnologies cause great firms to fail)

اخیرا کریستنسن به انتخاب Thinkers50 به عنوان بزرگ‌ترین اندیشمند کسب‌وکار معرفی شده است. در این کتاب وی نشان می‌دهد که چگونه ممکن است شرکت‌هایی که بر ارائه محصولات سطح بالا به مشتریان سودآور خود تمرکز می‌کنند، به دلیل نوآوری‌های نامتعارف، رقبای جدیدشان (نوآورانی که مشتریان سطح پایین‌تر را هدف می‌گیرند که به دنبال محصولات ارزان‌ترند) از میدان به در می‌شوند.

هفت عادت مردمان موثر: استفان کاوی
(The Seven Habits of Highly Effective People)

کتاب کاوی از جمله کتاب‌های خودیاری بسیار مفید است. هفت عادت معرفی شده به وسیله استفان کاوی، هم در رشد و بالندگی شخصی و هم شغلی بسیار اثرگذار خواهد بود. دکتر استفان کاوی به تازگی بدرود حیات گفت.

قدرت عادت: چارلز داهیگ 
(The Power of habit)

چارلز داهیگ در این کتاب با عنوان «قدرت عادت» به علمی اشاره می‌کند که در پس آن پرسش و چرایی درباره کارهای مختلف وجود دارد. در این کتاب وی تحقیقات علمی و اجتماعی را ترکیب کرده و می‌نویسد عادت با الگویی روانشناختی به نام «حلقه عادت» شروع می‌شود که سه فرآیند جداگانه دارد. ابتدا نشانه یا انگیزه وجود دارد که به مغز شما می‌گوید وارد مرحله اتوماتیک نسبت به رفتار خاص شود. بعد از آن، مرحله معمول یا روزمرگی است و مرحله سوم، پاداش است؛ چیزی که مغز شما دوست دارد به یادآوری آن کمک کند و حلقه عادت شکل می‌گیرد.

تنظیم قطب‌نما روی شمال حقیقی: رهبر ناب درون خود را کشف کنید: بیل جرج
(True north: Discover your authentic Ieadership)

نسل آینده رهبران، بر اصالت تاکید و تمرکز دارند. بیل جرج از جمله پیش‌قراولان رویکرد رهبری ناب و اصیل است. این کتاب حاصل مصاحبه و گفت‌وگو با بیش از 100 رهبر کهنه‌کار و کارکشته است و جزوه علمی بسیار خوبی برای رهبران امروز و فردا می‌باشد.

سه‌شنبه‌ها با موری: میچ آلبوم
(Thesdays with Morrie)

سه‌شنبه‌ها با موری از تاثیرگذارترین و پرفروش‌ترین کتاب‌های انتشارات نیویورک تایمز است که از اکتبر 1997 تاکنون همواره در صدر جدول پرفروش‌ترین کتاب‌های سال قرار داشته است.
اپراه وینفری، بر اساس این کتاب، فیلمی تلویزیونی تهیه کرد که از تلویزیون ایران نیز پخش شد. سه‌شنبه‌ها با موری، نوشته یک نویسنده آمریکایی به نام میچ آلبوم (Mitch Album) است داستان کتاب واقعی است و درباره ارتباط استادی به نام موری شوارتز (Morrie Schwartz) با شاگردش میچ آلبوم است.
موری محبوب همه دانشجوها است. سال‌ها بعد موری بیماری خطرناکی می‌گیرد، به طوری که دکتر می‌گوید کم‌کم فلج می‌شود و در مدت دو سال نیز خواهد مرد. وی غصه‌دار نمی‌شود بلکه سعی می‌کند در این زمان با خوبی زندگی کند. میچ آلبوم تصمیم می‌گیرد که روزهای سه‌شنبه نزد استاد خود برود و هر بار در باب موضوعی با یکدیگر سخن گویند.
«وقتی مردن را می‌آموزی، زندگی کردن را یاد می‌گیری... تنها راه معنی دادن به زندگی این است که خودت را وقف دوست داشتن دیگران بکنی... مرگ زندگی را به پایان می‌رساند نه یک رابطه را... بعضی وقت‌ها آدم نمی‌تواند به چشم‌هایش اعتمادکند. باید به احساساتش اعتماد کند؛ اگر می‌خواهی دیگران به تو اعتماد داشته باشند، باید تو هم به آنها اعتماد داشته باشی. حتی در تاریکی مطلق. حتی وقتی داری می‌‌افتی... بسیاری از چیزها کشف شده است به جز چگونه زیستن.»

اینها تنها گوشه‌ای از درس گفتارهای زیبای این کتاب است که می‌تواند هدایت‌گر رهبران جوان باشد.


................................................................................................................................................................................



باسلام
خدمت دوستان
شرکتی تولیدی در نظر  دارد برای محصولات غذایی خود اعم از محصولات یخچالی  و غیر یخچالی  نامی را بعنوان برند انتخاب نماید . به بهترین نام پیشنهاد شده یکدستگاه لپ تاپ سونی مدل E1512430x  از سوی شرکت هدیه خواهد شد.  لطفا جهت پیشنهاد نام از طریق ایمیل اینجانب یا شماره تلفن زیر تماس حاصل فرمایید . ضمنا در صورت فروش نام برند به ثبت رسیده شرکت اماده گی مذاکره جهت خرید آن را داراست .
متشکرم حاجی محمدی
. تلفن تماس 09122337803  

..............................................................................................................................................

1-هرروز ,روزتان را قبلاز طلوع آفتاب آغاز کنید
 
 
نام میلیونر: پیتر شانکمن

نام شرکت: کارخانه گیک, مشاور روابط عمومی وبازاریابی  شرکتهایی همچون آمریکن اکسپرس, دیزنی, ناسا واسپیرینت

مکان: نیویورک

فروش: چندین میلیون دلار درسال2010

پیتر میگوید من هرروز ساعت 4:15 دقیقه صبح بیدار میشوم,این واقعا جالبه که شما می توانید هرچیزی بدست بیاورید وقتی صبح زود بیدار میشوید. این ساعات برای پیتر بسیار حساس است زیرا او دراین زمان به تماسهایش میرسد. ما همه افرادی را درشبکه خودمان داریم بزرگترین چیز در ارتباط باآنها سلام واحوال پرسی است اما فراتر از این یعنی وقتی که چیزی نیاز داریم این راه و زمان خوبی برای گسترش شبکه نیست.



2-مطالعه روزانه
 

نام میلیونر: راسل ساردر

نام شرکت: آموزشگاه NETCOM تمرین تجاری  IT

مکان: شهر نیویورک

فروش: بیش از 10 میلیون دلار

این مهم نیست که از زمان گسترش کسب وکار راسل ساردر سرش شلوغ شده است ,او همیشه زمانی را به خواندن اختصاص می دهد. ساردر میگوید: من اهل بنگلادش هستم , یکی از فقیرترین کشورهای جهان . ساردر 38 ساله آموزشNETCOM را در سن 23 سالگی شروع کرد.

ارزش آموزش به وسیله والدین کم کم به من القاء شد و خواندن یک جزءبزرگ ومادام العمر از آموزش است. هرروز در طول هفته های آموزشی , او هر آخر هفته رابه مدت 1تا 2ساعت تا 10 ساعت به خواندن می گذراند.



3-خارج از منطقه مناسب خودتان قدم بگذارید
 
نام میلیونر: جنیفر دانفی 

نام شرکت: vayu media

مکان: آتلانتا

فروش: بیش از 5 میلیون دلار

جنیفر دانفی 29 ساله که به همراه کنراد 34 ساله بنیانگذار شرکت vayu مدیا هستند می گوید : شما نمی توانید اجازه دهید ترس شمارا به پیش ببرد. برای موفق شدن شما به بسیاری از چیز ها خارج از محدوده ی مناسب خودتان که در یک ناحیه متداول دارید نیاز دارید. دانفی میگوید او از ابتدا به ارزش این عادت توجه داشته است. بنظر میرسد که هر زمان من کاری را انجام می دادم نمی توانستم موفق شوم اما در حال حاضر چنان موفقیت عظیمی کسب کرده است که به بازار اسپانیا هم سرویس میدهد او خود را خارج ازمنطقه مناسب خود می یابد او می گوید: من نیاز دارم نمای مناسبی از شرکت به نمایش بگذارم وهمچنین نشان دهیم کارمندانی که در این بخش کار میکنند زبان اسپانیایی را به خوبی بلدند. خود او نیز در حین کار در زبان اسپانیای روان وخوب شده است.



4- 2ساعت تمرکز وتفکر در هر آخر هفته
 

نام میلیونر: مارک استیونس


نام شرکت: بازرگانی ومشاوره MSCO

مکان: ری بوروک  نیویورک

ازرش مالی شبکه: بیش از 10 میلیون دلار

تصور کنید دوساعت کامل درآخر هفته به تمرکز وسکوت وفقط به تفکر بپردازید.

این برای مارک استیونس یک آیین مذهبی است .این عادت از دوران کودکی او شروع شد اما بعدها در زندگی مارک طور دیگری ادامه پیدا کرد وقتی که او ارزش پیاده روی را درک کرد.اومیگوید:من متوجه شدم که وقتی قدم میزنم می توانم به جهات و مسیرهای جدید زندگی وکار فکر کنم. فقط اجازه دادم ذهنم رها باشد اینطوری بود که من تصور کردم و ایده نوشتن پر فروش ترین کتابم به سرم زد. برای کسانی که فکر می کنند خیلی پر مشغله هستند مارک یک جواب دارد و آن اینکه: من مانند انیشتین اعتقاد دارم زمان قابل انعطاف است .شما می توانید هرکاری که می خواهید را انجام دهید فقط اگر شما بخواهید آن کار را انجام دهید و اگر شما زمانی برای فکر کردن به چیزهایی که می خواهید انجام دهید نگذارید، محکوم به تحمل وضع موجود حاضر هستید.



5-صرفه جو باشید
 

نام میلیونر: کرگ ولف

نام شرکت : اردکهای مشهور

مکان : سن رافائل کالیفرنیا

ارزش مالی شبکه: میلیونها دلار

کارآفرینان باید با تکیه بر کار زیاد از پس نیازها برآیند اما بعد از اینکه اولین درآمد میلیونی را کسب کردند چه؟ من تمامی انواع این شرکت ها را در طی سالهای گذشته دیده ام با پول های خارق العاده و گسترده و بعد ورشکسته.این سرنوشتی است که او برای اجتناب از آن هر روز تلاش میکند.

ولف میگوید من هرگز وام نگرفتم, کارت های اعتباری, وام خودرو  و غیره, همه چیز را نقد پرداخت میکنم بنابراین هرگز سود ی بابت چیزی نپرداختم. من تنها چیز هایی را می خرم که مطمئنا باید بخرم وضروری اند.

ولف مانند قهرمانان مشههور وستاره های موسیقی راک از بابت طراحی اردک های پلاستیکی مشهورش میلیونها دلار بدست آورد و این موفقیت را مدیون تصمیمات هوشمندانه مالی اش می باشد. استراتژی اختصاصی ذخیره مالی وی مورد توجه روزنامه ای بزرگ قرار گرفت که نهایتا منجر به کار با فیلادلفیا سونسیکسرز و نمایش در تلویزیون ملی شد.



6-انجام کاری در هنگام انجام کار دیگر
 

نام میلیونر: جفری شفرد

نام شرکت : بهشت مروارید , فروشگاه آنلاین فروش مروارید وجواهر

مکان: لس آنجلس

فروش : 20 میلیون دلار

اکثر مردم در باشگاه  در حین فعالیت تلویزیون نگاه میکنند و یا به ipod گوش می دهند به جز جرمی شفرد. او میگوید : من وقتی می دوم یک چالش ویا یک شانس در یک کسب و کار وتمامی جنبه های آن را موشکافی می کنم. این تنها زمانی از روز است که کمی تمرکز می کنم و معمولا به یک نتیجه وتصمیم مناسب میرسم.

فایده ی تمرین فیزیکی روزانه کاملا مشهود است مثل کاهش استرس، افزایش فعالیت مغز و سلامت قلبی عروقی ولی این فعالیت میتواند یک منبع شغلی گرانبها باشد. وقتی که در اداره وقت کافی برای تمرکز بر روی مشکلات مشخص را ندارم. اما وقتی که نیم ساعت بدون وقفه زمان برای فکر کردن میگذارم معمولا به یک راه حل می توانم برسم.



7- هرگز آموختن را متوقف نکنید
 

نام میلیونر:استیسی پارسل

نام شرکت : همکاران دامپزشک ,یک موسسه اجرایی تحقیقاتی در زمینه سلامت حیوانات 

مکان: تولسا ,اوکلاهاما

فروش : بیش از 5 میلیون دلار 

یک توصیف از خود: (معتادبه آموزش ) استیسی پارسل همیشه به دنبال راهایی برای پیشرفت خود و کسب وکارش است. او می گوید هرچه بیشتر آموختم بیشتر فهمیدم که چقدر نمی دانم پس من از آموختن از دیگران لذت میبرم. پارسل زمان با ارزشی را هر هفته به برگزاری کنفرانس تلفنی با مربیان در حرفه خودش اختصاص میدهد (کلاس و کنفرانس آنلاین ), سی دی و دی وی دی ها در زمینه هایی مانند فروش , کسب وکار, شبکه های اجتماعی و ارتباطات هم دارد.

وی به تازگی در طی کار با یک معامله پرتنش خارجی برای کمک به مشکل تفاوت فرهنگی یک مشاور و مربی استخدام کرده است.

او می گوید که من خیلی گستاخ هستم اگر بخواهم این همه کار رابه تنهایی انجام دهم ونیاز به کمک از بیرون داشتم , که نه تنها منجر به شکست معامله وتجارتش نشد بلکه باعث بالاترین درآمد وی تا بحال شد.



8-با انگیزه ماندن
 

نام میلیونر: کوین اوی

نام شرکت: KEV!NOU

مکان : لس آنجلس

فروش : بیش از یک میلیون دلار

کوین اعتراف میکند که هیچ کس نمی تواند 100 درصد زمان خود را انگیزه داشته باشد.مبلغ یک میلیون دلاری و عکاس مشهوری که برای افرادی چون آلیجاه وود, کریسس آنجل , جیمی کندی, فیفتی سنت , و اسنوپ داک کار کرده است. هر موسس و کسی که در کاری پیش قدم میشود  روزهای فرو رفتن به پایین و روزهای دارد که کارها درست پیش نمی رود.

راه حل ساده کوین اشتراک روزانه در وبلاگهایی است که در روز نقل قول های الهام بخش میفرستند.

این عادت از وقتی سر چشمه گرفت که من تشخیص دادم موفقیت همراه با شکست های بسیار بدست می آید و این اجتناب ناپذیر است. من فهمیدم که اگر یک سرمایه گذاری جواب ندهد، خیلی نا امید میشوم بنابراین سیستمی ساختم که مرا به پیش ببرد.



9-هرروز انجام یک عمل نیکو
 

نام میلیونر: بن فدر من

نام شرکت: فروش روزانه با تخفیف وب سایت 1saleADay.com)) 

مکان : بروکلین نیویورک

فروش : 100 میلیون دلار

در سن 28 سالگی بن به موفقیت مالی ای رسید که بیشتر کارآفرینان آرزوی رسیدن به آن را دارند. اما با موفقیت بیشتر همچنین مسئولیت بیشتر پیش می آید واین خیلی زودی برای بن روشن شد که کمک کردن به مرکز جامعه محلی یا حمایت از یک گروه معلولین بسیار مهمتر از تبدیل شدن به یک مولتی میلیاردر است.

بن میگوید: من خیلی وقت پیش میتوانستم بازنشسته شوم و بسیار خوش زندگی کنم. بن که پنجاه درصد درآمد های خود را به سازمانهای خیریه کمک می کند امید وار است بتواند بقیه صاحبان کسب وکار های بزرگ را نیز به این کار ترغیب کند اما او میگوید: هرچه من با افراد بیشتری آشنا شدم بیشتر به این مطلب واقف شدم که جوامع نیازمندتری در کشور و در جهان وجود دارد و این باعث ترغیب و ابتکار من می شود.

............................................................................................................................................................................................................................................


    
    هنگامی که کسب وکار جهانی تر می شود، پرورش رهبران در جنرال الکتریک چه تغییری می کند؟ چگونه GE از فناوری برای آموزش رهبران خود بهره می گیرد؟ ورود نسل متاثر از رسانه های اجتماعی (مانند فیس بوک) چه اثری بر روش آموزشی رهبران دارد؟ سوزان پیترز سرپرست ارشد آموزش و معاون پرورش مدیران در GE، که سخنگوی کنفرانس رهبری برگزار شده در وارتون بود، به این سوالات پاسخ داده است:
    
    ممکن است که یک تصویر کلی از آموزش در GE ارائه کنید؟
    پیترز: ما بیش از 60 سال است که مشغول آموزش هستیم و دانشکده سازمانی ما در کروتون ویل، که قدیمی ترین نمونه در ایالات متحده است، از اواسط دهه پنجاه دوره های آموزش مدیریت 13 هفته ای ارائه می کرد. البته ما در طول زمان متحول شدیم و اکنون طولانی ترین دوره ما، 3 هفته زمان می برد. در هر حال، آموزش در فرهنگ سازمانی ما ریشه ای عمیق دوانیده است.
    در GE ما یک رویکرد فراگیر داریم که آن را آموزش جامع جنرال الکتریک می نامیم و در سه طبقه دسته بندی شده است. اول آموزش رهبری، دوم آموزش مهارت ها که بر اساس شغل طراحی می شوند، مهارت های مالی، مهارت های بازاریابی و غیره. دسته سوم آموزش های مربوط به کسب وکار است. در این آموزش ها دانش لازم و خاص مربوط به یک کسب وکار یا صنعت به افراد داده می شود. همان طور که می دانید در GE ما صنایع و کسب وکارهای گوناگونی داریم، از هوانوردی تا بهداشت و سلامت و خدمات مالی که مجبوریم در هر یک آموزش های مختص به آن را ارائه کنیم. اگر همه این دسته ها را در نظر بگیریم، ما سالانه بالغ بر یک میلیارد دلار صرف آموزش می کنیم.
    
    اهداف تان را در برنامه آموزش «رهبری» چگونه تعریف کرده اید؟
    پیترز: ماموریت فعالیت های آموزش رهبری توسط ما، الهام بخشیدن، پیوند دادن و پرورش رهبران امروز و فردا است. اگر ما در دوره های آموزشکده کروتون ویل کارمان را به درستی انجام دهیم، دستاوردمان چندین و چند برابر خواهد شد. زیرا افراد آموزش دیده، تعالیم خود را به محیط کاری برخواهند گرداند و همین کار، یعنی الهام بخشی، پیوند و پرورش افرادی را که با ایشان کار می کنند، تکرار خواهند کرد.
    
    مخاطبان اولیه شما چه افرادی هستند؟ در چه سطح سازمانی به پرورش رهبران می پردازید؟ برنامه آموزشی به کل سازمان ارائه می شود یا به بخش های مشخصی در سازمان؟
    پیترز: از 290000 فردی که در استخدام GE هستند، کمتر از نیمی از آنها، یعنی در حدود 150000 نفر متخصص و بقیه کارگرند. این جمعیت نیروی متخصص که نیمی از آنها در خارج از ایالات متحده مشغول به کارند، به شکل فراگیر و در تمام بخش های سازمان، مخاطبان برنامه های آموزش رهبری ما هستند.
    در آموزش رهبری ما یک رویکرد پلکانی داریم. ما یک مجموعه آموزشی برای دوره های برحسب ضرورت داریم که از طریق رایانه و 24 ساعته قابل دسترسی هستند و حوزه گسترده ای از مهارت های مدیریتی و اجرایی را پوشش می دهند. در این دوره ها مواد آموزشی به شکل ویدئویی و قابل دانلود هستند. این سطح از کار، بخش اساسی در آموزش رهبری نیست، ولی پایه ای و در دسترس همه است.
    دسته بعدی آموزش ها، مهارت های بنیادی، شامل 13 عنوان از مهارت های مدیریتی است که هر کسی باید داشته باشد؛ برای مثال مهارت در سخنرانی و ارائه، مدیریت پروژه و فهم عمومی از امور مالی. این دوره ها در کرونتون ویل سازمان دهی می شوند، اما به طور عملی نیز توسط افراد تعلیم دیده ارائه می شوند. صحت و یکدستی دوره ها، با اطمینان حاصل کردن نیروهای ستادی در کروتون ویل از اینکه فردی که دوره را تدریس می کند آموزش دیده و تایید شده است، حفظ می شود.
    یک پله بالاتر، کلاس هایی هستند که ما نام کلاس های «سنگ بنا» روی آنها گذاشته ایم. افراد برای شرکت در این دوره ها به آموزشکده های ما می آیند و یک هفته اقامت می کنند. این کلاس ها در چهار سطح برگزار می شوند. دوره اول مبانی رهبری است که افراد در سال های آغازین کار، حداکثر تا سومین سال کاری، در آن شرکت می کنند. سه دوره بعدی عبارتند از دوره پرورش و توسعه رهبری، دوره پرورش مدیر جدید، و دوره مدیر پیشرفته. این دوره ها ده سال اول کاری هر فرد را دربرمی گیرند و افراد سالانه یا سه سالانه در آنها شرکت می کنند.
    سطح بعدی، دوره های مربوط به مدیران اجرایی است که سه هفته طول می کشند و تنها در کروتون ویل ارائه می شوند و شامل دوره های پرورش مدیر، مدیریت کسب وکار و پرورش مدیر اجرایی هستند.
    آخرین دوره ای هم که توسط ما ارائه می شود، دوره مربوط به تیم های کاری است. پس ما به همه و در هر سطحی، دوره های رهبری ارائه می کنیم. 
    
    در حالی که از پلکان سازمانی بالامی روید، با چه تعدادی از افراد سر و کار دارید؟ ممکن است تخمینی از ابعاد کار به دست دهید؟
    پیترز: سالانه 50 تا 60 هزار نفر آموزش هایی متناسب با نیازشان دریافت می کنند. در حدود 35 هزار نفر در دوره های مهارت های بنیادی شرکت می کنند و حدود 9 هزار نفر نیز در دیگر دوره ها، که درخود آموزشکده های ما در کروتون ویل، مونیخ یا شانگهای برگزار می شوند حضور پیدا می کنند.
    
    روشن است که کروتون ویل بسیار مشهور است و همان طور که گفتید قلب فعالیت های آموزشی GE از دهه پنجاه بوده است. چند کانون آموزشی دیگر در سطح جهان توسط شرکت توسعه داده شده است؟
    پیترز: ما مراکز تحقیقاتی جهانی در مونیخ آلمان، شانگهای چین و بنگالورو هند داریم و برخی اوقات دوره ها را در این مراکز برگزار می کنیم. گاه به گاه نیز در برخی نقاط دیگر جهان، دوره ها را با کمک تسهیلات ارائه شده توسط هتل ها برگزار می کنیم. اما کروتون ویل تنها مرکز ماست که امکانات اقامتی، شامل 188 اتاق دارد. 
    
    شنیدن ماهیت جهانی آموزش در GE از زبان شما جالب است. اما آیا پیش آمده که تغییر در بافت فرهنگی سبب تحول در آموزش رهبری شما شود؟ به بیان دیگر، آیا شما قادر هستید که در نقاط مختلف جهان از یک محتوا برای آموزش استفاده کنید یا اینکه برخی چیزها در ترجمه (از یک فرهنگ به فرهنگ دیگر) گم می شوند؟
    پیترز: در پاسخ به بخش اول سوال باید بگویم که طراحی دوره ها یا طراحی مجدد دوره ها -که این حالت معمول تر است- توسط یک تیم جهانی که در کروتون ویل یا مونیخ یا شانگهای یا به تازگی در بنگالور گرد هم می آیند انجام می شود و محتویات دوره ها در برگیرنده تازه ترین مسائل و داده های جهانی است.
    در پاسخ به بخش دوم سوال نیز به این موضوع اشاره می کنم که در تیم ما افرادی حضور دارند که تجربه مدیریتی در حوزه اروپا، خاورمیانه و آفریقا یا هند و حوزه شرق آسیا را دارند و مسوولیت اینکه دوره ها دربرگیرنده مسائل بومی و محلی و دارای رنگ و بوی فرهنگی مناسبی باشند، بر عهده ایشان است. باور ما بر این است که سرشت و اساس مدیریت در سراسر جهان یکسان است. پس ما بنیان های کار را تغییر نمی دهیم. اما همیشه جنبه های بومی وجود دارد و رهبران بومی ما از اینکه این جنبه ها در دوره ها اعمال می شود، اطمینان حاصل می کنند.
    
    تا چه حد از فناوری در برنامه های آموزشی مدیران بهره می برید؟ تجربه شما چه بوده است؟ چه مزایا و معایبی در آن دیده اید؟ 
    پیترز: پاسخ این سوال دو وجهی است. از یک رو عنصری در آموزش های ما وجود دارد که وابسته است به ارتباط مستقیم آموزنده و آموزگار که این وجه کمتر نسبت به فناوری حساس است. باور ندارم که ما هرگز وارد فضایی شویم که آموزش در آن تنها الکترونیک و وابسته به فناوری باشد. بلکه به شدت معتقدم که الهام بخشی، پیوند دادن و توسعه بخشیدن، تنها وقتی اتفاق می افتند که افراد واقعا در کنار هم قرار بگیرند. برای نمونه در اکثر مواقع 40 تا 50 درصد افراد حاضر در کروتون ویل غیر آمریکایی و از صنایع، کسب وکارها و شاخه های کاری متنوع هستند.
    وجه دوم پاسخ این است که همان طور که پیش از این نیز اشاره کردم ما در آموزش به شکل گسترده از فناوری بهره می گیریم؛ برای نمونه فایل محتویات آموزشی هر دوره به صورت آنلاین در دسترس است. همچنین مادر آموزشکده هایمان امکاناتی چون «آموزش از راه دور» نیز داریم. همه این ها برای نشان دادن این موضوع است که این فناوری ها دیگر بخشی از زندگی ما هستند و آموزش های ما تنها در مورد رهبری نیست، بلکه در مورد به کارگیری این فناوری های نوین نیز هست.
    
    رویکرد شما به آموزش های تیم- محور (در مقابل فرد محور) چیست؟
    پیترز: این راه جدیدی است که در پیش گرفته ایم و به موفقیت آن کاملاباور داریم. برای اولین بار در سال 2006 دوره یک هفته ای برای یک تیم کامل اجرا کردیم. نام این دوره را رهبری، نوآوری و رشد گذاشته ایم. به زبان ساده تمام یک تیم در این دوره شرکت می کنند و در مورد مسائل و شرایط حال حاضر کسب وکار آموزش می بینند و استراتژی برنامه توسعه شان را طراحی می کنند. این دوره در واقع توان بخشی به تیم ها برای طراحی استراتژی های کسب وکارشان است.
    طی سال های 2006 تا 2008 به موضوعات مربوط به تقسیمات بازار، نوآوری و ایجاد مراودات تجاری می پرداختیم. موضوعاتی که در حال حاضر پوشش می دهیم، بیشتر بازتاب شرایط فعلی است و در برگیرنده نگاه متفاوت، نوآورانه و موشکافانه به مسائل و طراحی سناریوهای متفاوت کسب وکار است. این به افراد کمک خواهد کرد که فکر کردن با توجه به شرایط حال حاضر را از رهبران فکری در سراسر دنیا بیاموزند و تیم ها به پرسش هایی در مورد روند چند سال آینده خویش پاسخ دهند. ما این روش را بسیار اثرگذار دیده ایم.
    
    اشاره کردید که سالانه در حدود 1 میلیارد دلار صرف آموزش سازمانی می کنید. چگونه برگشت سرمایه گذاری را خود را می سنجید؟
    پیترز: من خوشبختم که در محیطی کار می کنم که رهبرانش در درون باور دارند که آموزش و تمام تلاش ها، هزینه، زمان و منابع صرف شده برای آن در نهایت بازگشت مناسب خود را دارد. ما باور داریم که آموزش اثربخش است، زیرا کسب وکار ما در حال رشد و تحول است. در نتیجه من به جای صرف وقت برای حساب کردن بازگشت آموزش، توان خود را صرف بهبود دوره ها و محتویات آنها برای الهام بخشی، پیوند دادن و توسعه بخشیدن می کنم.
    ما حجم زیادی از هماهنگی را با مدیرانی که وارد دوره های کروتون ویل می شوند، پیش و پس از دوره انجام می دهیم. از مدیران می خواهیم که بدانند که چه انتظاری باید از تجربه فرد در دوره و پس از آن داشته باشند و از مطالبی که فرد در دوره آموخته آگاه باشند، تا پس از بازگشت از دوره، از آموخته های فرد استفاده کنند. اما در هر حال ما وقتمان را برای پاسخ به سوالاتی نظیر اینکه «آیا ما فلان مبلغ سود مالی را به دست آورده ایم یا بازگشت سرمایه مان چقدر بوده است؟» صرف نمی کنیم.
    
    نسل جدید که با نفوذ اینترنت و رسانه های جمعی رشد کرده اند، آماده ورود به بازار کار هستند. پیوستن این افراد جوان به شرکت هایی همانند جنرال الکتریک، اثری بر رویکرد آموزشی شما خواهد داشت؟ تحول آموزش در شرکت را چگونه می بینید؟
    پیترز: باور من این است که این نسل با خود دیدگاه جدیدی را وارد فضای آموزش کرده اند و یکی از راه های بهره بردن از دیدگاه های جدید این است که از ایشان بپرسیم که چه می خواهند.
    سال پیش برای برنامه ریزی و پایه گذاری مجدد دوره های آموزش رهبری داده های افراد بیست و چند ساله ای که برای شرکت در این دوره ثبت نام کرده بودند را جمع آوری کردیم. پس از جمع آوری کامل نظریات آنها هم در مورد محتوا و هم درباره مکانیسم و رویکرد انتقال مطلب، در این دوره بازنگری کردیم. مدام از افراد نظرخواهی می کردیم که چه چیز را کم یا زیاد کنیم. اطلاعات به دست آمده ارزیابی و رتبه بندی شد تا ما درک کنیم که نگرش افراد (جوان و امروزی) کلاس چگونه است. در همان حال که ما بازخورد می گرفتیم و می آموختیم، کلاس ها بیش از پیش با افراد این گروه سنی مشخص، همسوتر شد.
    به همین ترتیب در ساختمان آموزشکده کروتون ویل نیز تغییراتی اعمال کردیم. فناوری بیشتری در اتاق های استراحت تعبیه شد و شبکه داخلی شبیه به فیس بوک راه اندازی کرده ایم که امکان تشکیل گروه را به افراد می دهد و به این ترتیب آنها پیش از کلاس، در طول کلاس و پس از آن می توانند برای بحث و تبادل نظر از آن بهره بگیرند.
    در سال های اخیر، جنرال الکتریک با چالش های جدی در کسب وکار مواجه شده است. با این حال، نقطه قوت اساسی این شرکت، روشی است که با آن رهبرانش را شناسایی کرده و می پروراند و شمار کثیر مدیران عامل موفقی که زمانی در جنرال الکتریک مشغول به کار بوده اند شاهد خوبی بر این مدعا است.
    بخش عمده این اعتبار برمی گردد به برنامه آموزش های سازمانی شرکت جنرال الکتریک که در مجتمع آموزشی واقع در کروتون ویل، نیویورک اجرا می شود و قدیمی ترین دانشگاه سازمانی در ایالات متحده است.
    
  
مترجم: سالومه عظیمی = روزنامه دنیای اقتصاد، شماره 2871 

...............................................................................................................................................................................


................................................................................................................................................................................
 
 
 
 
کارت ویزیت ایزاک آسیموف: این کارت به تازگی پیدا شده است:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/01.jpg
آیزاک آسیموف یا اسحق عاصم‌اف نویسندهٔ آمریکایی روسی تبار گونه‌های علمی، علمی-تخیلی، خیال‌پردازی، وحشت و دکتر در بیوشیمی بود. شهرت اصلی او بیشتر به خاطر سری بنیاد (در ایران سری امپراتوری کهکشانی) است. قوانین سه‌گانهٔ رباتیک وی از شهرت جهانی برخوردار است و دائرةالمعارف بریتانیکا وی را واضع واژه رباتیک در زبان انگلیسی می‌شناسد. وی بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب در تمام دسته‌های اصلی رده‌بندی دیوی (به جز فلسفه) دارد و سیارک آسیموف ۵۰۲۰ به افتخار وی نامگذاری شده‌است.

- کارت ویزیت آبراهام لینکلن:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/02.jpg
آبراهام لینکلن (Abraham Lincoln)‏‏ (۱۲ فوریهٔ ۱۸۰۹ – ۱۵ آوریل ۱۸۶۵) شانزدهمین رئیس‌جمهور ایالات متحدهٔ آمریکا بود. امروز او بدین جهت مشهور است که به تاریخ برده‌داری در آمریکا خاتمه داد و ایالات متحده آمریکا را با نظارت بر مسائل مربوط به جنگ در طی جنگ داخلی آمریکا پا برجا نگه داشت. او پایه گذار خردورزی، آزادی، برابری، دموکراسی و احیاگر اندیشه های والای انسانی بود .

- کارت ویزیت اینشتین:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/03.jpg
آلبرت اینشتین (Albert Einstein)‏ ( ۱۴ مارس ۱۸۷۹ -  ۱۸ آوریل ۱۹۵۵) فیزیک‌دان نظری آلمانی بود. او بیشتر به خاطر نظریّه نسبیت و بویژه برای هم‌ارزی جرم و انرژی (E=mc۲)(که از معروف ترین روابط فیزیک بین غیرفیزیک‌دان‌هاست) شهرت دارد. علاوه بر این، او در بسط تئوری کوانتوم و مکانیک آماری سهم عمده‌ای داشت. اینشتین جایزه نوبل فیزیک را در سال ۱۹۲۱ برای خدماتش به فیزیک نظری و به خصوص به خاطر کشف قانون اثر فوتوالکتریک دریافت کرد. او به دلیل تأثیرات چشمگیرش، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین فیزیکدانانی شناخته می‌شود که به این جهان پا گذاشته‌اند.

- کارت ویزیت والت دیزنی:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/04.jpg
والت دیزنی (۱۹۰۱ تا ۱۹۶۶ م.) از سازندگان بنام فیلم‌های انیمیشن (کارتونی) بود. وی که به همراه برادرش بنیادگذار شرکت والت دیزنی است، در ۱۷ ژوئیه ۱۹۵۵ دیزنی‌لند را گشود.

- کارت ویزیت ویلبر رایت:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/05.jpg
برادران رایت، ارویل رایت (Orville)‏ و ویلبر رایت (Wilbur)‏ دو برادر آمریکایی اهل اوهایو بودند که به خاطر اختراع اولین هواپیمای قابل کنترل توانمند و سنگین تر از هوا در تاریخ ۱۷ دسامبر ۱۹۰۳ (میلادی) مشهور شدند.
- کارت ویزیت فروید:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/06.jpg
زیگموند فروید که نام کامل او زیگیسموند شلومو فروید (Sigismund Schlomo Freud)‏ ‏ (۶ مه ۱۸۵۶ -۲۳ سپتامبر ۱۹۳۹) عصب‌شناس اتریشی و پایه‌گذار رشته روان‌کاوی است. برخی از منتقدان معتقدند نظریات فروید اکنون به عنوان شبه علم شناخته می‌شوند.

- کارت ویزینت نیل آرمسترانگ:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/07.jpg
نیل الدن آرمسترانگ (Neil Alden Armstrong)‏ فضانورد آمریکایی (۵ اوت ۱۹۳۰ - ۲۵ اوت ۲۰۱۲ )، نخستین انسانی است که طی ماموریت آپولو ۱۱ در ۲۰ ژوئیه ۱۹۶۹ (۲۹ تیر ۱۳۴۸) بر کره ماه گام نهاد.

- کارت ویزیت آرنولد شوارتزنگر:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/08.jpg
آرنولد آلویس شوارزنگر (Arnold Alois Schwarzenegger)‏  بدن‌ساز اتریشی-آمریکایی، برنده جایزه گوی طلایی بازیگری، و سیاست‌مدار جمهوری‌خواه آمریکا است و فرماندار سابق ایالت کالیفرنیا می‌باشد.

- کارت ویزیت چاک جونز :
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/09.jpg
چاک جونز ، Chuck Jones اسطورهٔ انیمیشن و یکی از نام‌آورترین مردان دنیای سینما و تلویزیون است. او در طول بیش از 60 سال فعالیت هنری بیش از 300 انیمیشن کوتاه ساخت، برندهٔ سه اسکار کارگردانی، یک اسکارافتخاری، جایزه افتخاری اتحادیهٔ فیلمسازان امریکا و تعداد زیادی جایزهٔ معتبر دیگر شد.
- کارت ویزیت بیل گیتس:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/10.jpg
ویلیام هنری گیتس سوم ( William Henry Gates III)‏ ملقب به بیل گیتس در ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ میلادی در سیاتل، مرکز ایالت واشنگتن آمریکا زاده شد. او و پل آلن شرکت مایکروسافت را پایه ریزی نمودند. گیتس به‌عنوان مدیر عامل و مدیر معماری نرم‌افزار در شرکت مایکروسافت فعّالیّت کرده‌است و دارای بیشترین سهام (معادل ۸٪) می‌باشد. بیل گیتس در دنیا به‌عنوان بنیان‌گذار تحول در رایانه‌های شخصی بسیار مشهور است. نحوه تجارت بیل گیتس به دلیل اینکه قدرت رقابت را از رقیبان سلب کرده‌است همواره مورد انتقاد بوده‌است و در زمان هایی نیز از او به این دلیل شکایت شده‌است.

- کارت ویزیت استیو جابز:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/11.jpg
استیون پاول جابز (به انگلیسی: Steven Paul Jobs)‏ ( ۲۴ فوریهٔ ۱۹۵۵-  ۵ اکتبر ۲۰۱۱ ) کارآفرین، مخترع، بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانه‌ای اپل و یکی از چهره‌های پیشرو در صنعت رایانه بود. در سال ۱۹۷۶، جابز ۲۱ ساله به همراه دوستش استیو وزنیاک ۲۶ ساله، شرکت اپل را تأسیس کردند.

- کارت ویزیت فیدل کاسترو:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/12.jpg
فیدل کاسترو رهبر انقلاب کوبا با نام کامل فیدِل آلخاندرو کاسترو روث (Fidel Alejandro Castro Ruz)‏، زمانی که دانشجو بود به یک گروه دانشجویی پیوست که علیه فساد سیاسی مبارزه می‌کردند. او در سال ۱۹۴۷ میلادی عضو حزب مردم کوبا شد که به حزب ارتدوکس هم شهرت داشت. وی سپس رهبر جناح چپ حزب شد و همان سال داوطلب عضویت در یک گروه مسلح برای مبارزه علیه نظام رافائل تروخیو در جمهوری دومینیکن شد. او در ۱۹۵۹ میلادی توانست، نظام فالگنسیو باتیستا را شکست دهد و حکومت کوبا را دست گیرد.

- کارت ویزیت مارک زاکربرگ :
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/13.jpg
مارک الیوت زاکربرگ (Mark Elliot Zuckerberg)‏ مؤسس وب‌گاه شبکه اجتماعی آنلاین فیس‌بوک در آمریکا است. مجلهٔ تایم وی را به عنوان شخصیت سال ۲۰۱۰ انتخاب کرده‌است. او به عنوان یک دانشجوی دانشگاه هاروارد با کمک دانشجویان علوم کامپیوتر به خصوص پشتوانهٔ «اندرو مک‌کالم»، «داستین موسکویتز» و «کریس هاگز» اقدام به تأسیس این وب‌گاه کرد. او اکنون به عنوان مدیر اجرایی در فیس‌بوک فعالیت می‌کند.

- کارت ویزیت باراک اوباما:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/14.jpg
باراک حسین اوباما دوم ( Barack Hussein Obama II)‏ ، عضو حزب دمکرات ایالات متحده آمریکا، سناتور جوان ایالت ایلینوی، چهل و چهارمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا و برنده جایزه صلح نوبل است.
- کارت ویزیت لری پیج:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/15.jpg
لورنس ادوارد لَری پیج (Lawrence Edward "Larry" Page)‏  کارآفرین و مبتکر آمریکایی می‌باشد که به همراه سرگئی برین موتور جستجوی اینترنتی گوگل، در حال حاضر شرکت گوگل، را بنا نهاد.

- کارت ویزیت ماکسیم گورکی:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/16.jpg
آلکسی ماکسیموویچ پِشکوف ‏ (۲۸ مارس ۱۸۶۸ - ۱۸ ژوئن ۱۹۳۶) که بیشتر با نام ماکسیم گورکی شناخته می‌شود، داستان‌نویس، نمایش‌نامه‌نویس و مقاله‌نویس انقلابی روس و از بنیان‌گذاران سبک رئالیسم سوسیالیستی بود.

- کارت ویزیت اوان ویلیامز :
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/17.jpg
اوان ویلیامز (Evan Williams)‏ کارآفرین آمریکایی و موسس چندین شرکت اینترنتی است، دو تارنما از ده تارنمای برتر اینترنت توسط شرکت‌های اوان ویلیامز ایجاد شده‌است، از جمله معروف‌ترین آنها می‌توان تارنماهای بلاگر و توییتر را نام برد.
- کارت ویزیت استیو وزنیاک:
http://irancool.com/rozanehgroup/bahman91/bussiness-card/18.jpg
استیفن گری وزنیاک ( Steve Wozniak) یک مهندس کامپیوتر آمریکایی است که به همراه استیو جابز و رونالد وین شرکت اپل را پایه‌گذاری کردند.

...............................................................................................................................................................................................................................................
 

شش گام اصلی برای موفقیت اقتصادی


موفقیت نه هدیه‌ای یک‌روزه از آسمان، بلکه محصول تلاش‌ها، ‌پیمودن‌راه ها، قدم‌برداشتن‌ها، تصمیم‌ها، مخاطره‌ و رفتار مناسب آنها است. این نکته را باید در مورد هر کارمند یا هر مدیری در هر شرکتی صادق بدانیم. پس باید گفت که اشخاص موفق در عرصه اقتصاد تمام تلاش‌شان را کرده‌اند و به سختی کار کرده‌اند تا به آنچه دوست دارند دست یابند.


1. تعیین اهداف: اشخاص موفق اهداف مشخصی را برای خودشان تعیین می‌کنند. این اهداف باید در زمان مشخصی نیز به اتمام برسند. برقراری اهداف انضمامی همراه با بازه‌های زمانی مشخص نخستین گام برای رسیدن به آن اهدافی هستند که باید به آنها دست یابید.

 

2. شروع فوری: افراد موفق بی‌درنگ شروع به کار می‌کنند. آنها خودشان را به کندی و جمود نمی‌رسانند، بلکه هرچه بیشتر به شتاب و سرعت فکر می‌کنند. آنها پس از تعیین اهداف‌شان خیلی سریع دست به کار می‌شوند، زیرا آنها به قدرت لحظه پی می‌برند. در واقع آنها می‌دانند که‌اندازه حرکت تا چه‌اندازه در اقتصاد اهمیت دارد. چه بسا همه کارهایشان را یک‌باره و یکجا انجام ندهند، اما قطعا قدم‌های بزرگی برای شروع کار خواهند برداشت.

 

حتی ممکن است که تقویم‌شان را از برنامه‌ها و تاریخ‌های قرارها و ملاقات پر کنند. شاید وهله‌های مشخصی را به عنوان دوره‌های انتقادی به خودشان اختصاص دهند. شاید به کسانی دیگر اطلاع دهند و از آنها برای روزی خاص دعوت به عمل آورند. در هر صورت مهم‌ترین مساله در این نکته است که آنها خیلی زود پس از تعیین اهداف دست به کار می‌شوند و زمان را هدر نمی‌دهند.

 

3. مثبت‌اندیشی: در مورد این نکته بی‌اندازه صحبت کرده‌اند. مثبت‌اندیشی بیش از همه یک سندروم است که گاه نیمه‌پر و گاه نیمه‌خالی به نظر می‌رسد. اشخاص موفق همان خوش‌بینان هستند، یعنی کسانی که، بنا بر همان مثال معروف، گمان می‌کنند لیوان همواره نیمه‌پر است. آنها با نومیدی، تردید و ترس به جهان نمی‌نگرند و همچون بدبینان نیمه خالی لیوان را نمی‌بینند، بلکه سویه مثبت و ایجابی در هر موقعیت یا فرصت را به خوبی رصد می‌کنند و به توانایی‌شان برای رسیدن به اهداف مشخص و کسب موفقیت ایمان دارند.

4. عمل‌گرایی: آنهایی که اهل موفقیت‌های بلندمدت و همیشگی محسوب می‌شوند عملا همان کسانی هستند که همواره، حتی در کم‌اهمیت‌ترین و جزئی‌ترین امور نیز، به نحوی عمل‌گرایانه برخورد می‌کنند و به قول معروف، کاری انجام می‌دهند. اشخاص زیادی را دیده‌ایم که باید ساعت‌ها معطل باشند و مدت‌های مدیدی وقت‌شان را تلف کنند تا بتوانند به نتیجه‌ای مشخص در مورد سوالات خود دست یابند. آنها هیچ کاری نمی‌کنند تا ابتدا به پاسخ صحیح برسند. اما چه بسا مجبور شوید تا آخر عمرتان صبر کنید!

اینجا دیگر مساله بر سر توانایی تحلیل و تفکر نیست، چون دیگر نه با یک تحلیل مناسب و دقیق، بلکه با «اختلال فکری و تحلیلی» طرف هستیم. شما باید پیش از همه اهل تجربه، عمل و آزمونگری باشید. البته یادمان نمی‌رود که افراد موفق با چشمان بسته نیز به پیش نمی‌روند، بلکه می‌دانند که باید به سرعت تصمیم خود را بگیرند، جزئیات انتقادی و عملی را مشخص کنند، اهداف را مقرر و مسیر را تعیین سازند و در نهایت طبق برنامه‌هایشان دست به عمل بزنند.

5. مصمم‌بودن: این نکته به سادگی در مورد تک تک لحظات زندگی هر یک از ما نیز صادق است. هرگز نمی‌تواند مسیر حرکت خود را به صورت تام و تمام تعیین کنید. شما هرگز نمی‌توانید به طور کامل تشخیص دهید که مثلا پس از برداشتن نخستین گام چه اتفاقی چشم‌انتظار شماست یا با چه چیزی مواجه می‌شوید.

 

اما مهم‌ترین نکته نیز دیگربار همین جا نهفته است: گرچه شما نمی‌دانید که چه چیز در انتهای مسیر در انتظار شماست و گرچه نمی‌دانید که به کجا خواهید رسید، اما در هر صورت باید مصمم باشید تا بتوانید مسیر تازه‌ای را که قبلا به نحو دیگری متصور شده بودید این‌بار به نحو روشن‌تری ببینید. همواره قدری خطا وجود دارد که با تجربه حل می‌شود. کافی است در مسیرتان مصمم باشید و به نقشه‌های خود باور داشته باشید.

6. جذبه‌داشتن: اشخاص بسیاری از قانون جذبه استفاده می‌کنند تا به موفقیت برسند. اما جذبه اینجا به معنای جذب اشخاص مختلف به سمت خود نیست، بلکه حاکی از بینشی روشن نسبت به خواست و توانایی شما است.‌ اندیشه‌های شما می‌توانند موفقیت را تقدیم شما کنند. این است همان جذبه واقعی هر کارآفرین یا مدیر شایسته. اینجا به زبانی جادویی حرف نمی‌زنم که گمان کنید این ادعاها در عرصه عمل برخطا است. 

نکته: موفقیت به‌طور ناگهانی دامن هیچ کسی را نمی‌گیرد. برای رسیدن به موفقیت باید کاری کرد، باید دست به کار شد، قدم‌های مشخصی را پیمود تا به مسیرهای تازه‌ای وارد شد. 


...............................................................................................................................................



"International Journal of Scientific Management and Development"

An international peer reviewed monthly journal ISSN 2345-3974

                                             

                                   

                                                                    

"دانشجویان و اساتید گرامی

احتراما به استحضار می رساند مقالات ماه می(May) نشریه الکترونیک  International Journal of Scientific Management and Developmentبا شماره ISSN:2345-3974

 منتشر گردیده است.از شما دعوت می گردد برای مشاهده این مقالات به سایت این نشریه مراجعه فرمایید .همچنین برای انتشار مقالات خود در این نشریه به آدرس www.IJSMD.comمراجعه و مقالات خود را ارسال نمایید."

"با تشکر "

تحریریه IJSMD

 

Website address: www.ijsmd.com

Contact us : contact@ijsmd.com

Office :No, 50, Oraaman Ave, Motahari Ave,

Tehran, Iran P.O.BOX: 15783-36517

Phone: 0098-21-88320560   Mobile: 0098-9198252347  "